Amanda Persson sjunger med storband

amanda persson idol 2011

Kärleken segrade och Amanda Persson får fortsätta en vecka till. Kanske förstod hennes fans att de måste rösta mer den här gången, när hon hängde löst förra veckan. Vid midnatt skrev Amanda Persson via sin mobil på Facebook: WOW!!! TACK TILL ALLA SOM RÖSTAT! Ni är så himla bäst! PUSS 😀

Den 6 oktober 2011 trodde spelbolaget Betsson att Amanda Persson skulle vinna Idol. Hon gav bara två gånger pengarna och på andra plats kom Molly. Så här skrev de i en pressrelease: ”– Efter sju minst sagt heta säsonger tror vi oss veta vad Idol går ut på och när vi har en riktig talang i tv-rutan. Vi tror stenhårt på Amanda, att hon bara är 15 år gör att hennes potential är enorm och vi är övertygade om att hon kommer ta svenskarna med storm.

Det avgörande för Amanda Perssons framtid är inte vilken plats i Idol hon slutar på. Det avgörande är att hon har ett eget uttryck som gör henne intressant i musikbranschen. Och det har Amanda Persson.

Amanda Persson drog verkligen på med hela sitt register och sjöng för sin överlevnad. Det var stor teater, koreografi, inlevelse och en oerhört sensuell uppenbarelse på scenen.

Här är klippet med Amanda Persson i Nyhetsmorgon. Amanda Persson verkar förvånansvärt rutinerad med tanke på att det är första gången i teve. Och att hon bör ha varit rejält morgontrött och nervös. Amanda Persson berättar bland annat att hon går på journalistlinjen och egentligen aldrig har trott att hon kan sjunga tillräckligt bra för att kunna leva på sin musik.

Och här är Amanda Perssons scenkostym! Isabelluut på Twitter hittade den.

köp amanda perssons kostym för 599 kronor

Amanda Persson Bloggen startsida

Om Roger Krook

Skriver om både det ena och det andra. Mest det andra.
Detta inlägg publicerades i Amanda Persson och märktes , , . Bokmärk permalänken.

Skriv något coolt