Two years after

idol

Det är nu två år sedan Amanda Persson förtrollade oss varje fredag i Idol. Det var lika läskigt varje gång hon hängde löst och till slut åkte hon ut. Då förutspåddes hon en lysande karriär, men sedan blev det tyst. Och ännu tystare blev det när programmet Idol lades ner.

Men hon har fortfarande fans. Idag, med konkurrensen från Facebook, Twitter och Instagram,  får en blogg om ett ämne som inte väcker intresse noll besökare om dagen. Den här bloggen har stadigt ett antal besökare, dag efter dag, något som visar att folk minns Amanda och tar sig tid att söka information om henne.

En snabb googling visar att Amanda Persson lever, har hälsan, går i skolan och sjunger ibland. Däremot är det svårt för oss att veta om hon tänker satsa på musiken eller kanske bli journalist istället, som hon sade till tv4 Nyhetsmorgon. I vår går hon (troligen) ut mediaprogrammet på gymnasiet och sedan får vi väl se vad som händer.

Ha det bra!

Om Roger Krook

Skriver om både det ena och det andra. Mest det andra.
Detta inlägg publicerades i Amanda Persson och märktes , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Two years after

  1. Athena Afshari skriver:

    Hej Amanda!

    Vi på E-nytt (en nättidning på Ekerö) skulle jättegärna vilja intervjua dig angående Idol och vad du gör i dag. Skulle det vara något som intresserar? Vi kan ta det på telefon om du inte har tid att träffas. Hör gärna av dig.

    mvh,
    Athena

Skriv något coolt